Reizen binnen Europa met Flixbus

bus header

Over Flixbus
TransTravel biedt u graag tickets aan voor de reisorganisatie Flixbus. Flixbus Snacks drinks Flixbus is een intercitybusdienst binnen Europa die elke dag diverse steden en landen met elkaar verbindt op regelmatige en dagelijkse basis. Met het nastreven van moderniteit bieden zij de hoogste normen voor comfort, flexibiliteit, veiligheid maar ook duurzaamheid. Daarnaast streven zij samen met TransTravel om klanten de beste prijzen aan te bieden. Omdat er per bus een beperkt aantal zitplaatsen is, worden de tickets uiterst gebaseerd op beschikbaarheid, het voordeel is dat hoe vroeger u boekt, hoe goedkoper uw tickets zullen zijn! Zoals eerder benoemd is Flixbus een duurzame organisatie. Dit maakt de busreizen verrassend efficiënt omdat geen enkel ander transportmiddel zo energiezuinig en zo weinig CO2 uitstoot per persoon. Gegarandeerd het meest milieuvriendelijke transportmiddel!

Ritten en faciliteiten
Buiten dat comfort wordt aangeboden aan u, zijn er bijvoorbeeld ook nachtritten mogelijk. De nachtbus van Flixbus rijdt elke dag naar verschillende Europese steden zodat u nog sneller op uw bestemming bent. Tevens is Flixbus zo flexibel dat het mogelijk is om last-minute een kaartje te kopen bij de buschauffeur, uiteraard op de voorwaarde dat er nog plaatsen vrij zijn! 
 

flixbus over ons  

 

 

 

 

 

 

 

 

    

Let wel, ’s nachts zijn er minder bestemmingen beschikbaar dan de ritten van overdag. Naast comfort biedt Flixbus de beste service in de langeafstandsbussen. Extra beenruimte, WLAN met LTE-snelheid, voordelige snacks en drankjes (klik op het plaatje Info booklet voor de prijzen), voldoende stopcontacten voor uw elektronica en veel ruimte voor uw bagage.

Bestemmingen en prijzen
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en u te kunnen informeren betreft de diverse bestemmingen en prijzen,

vragen wij u om telefonisch contact met ons op te nemen op het nummer

036-5255646 of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of klik op onderstaande tekst voor de bestemmingen

Bestemmingen vanaf €5
Naar meer dan 550 bestemmingen, al vanaf €5 - Bekijk hier de dienstregeling!300 steden & dienstregeling