Winterberg Express

 

TransTravel's Winterberg Express
Ook zo moe van het afhankelijk zijn van het openbaar vervoer naar het mooie skigebied? Trans Travel biedt u een goedkoop alternatief om vervoer vanaf uw gewenste locatie tot aan de voordeur van het hotel. En dit allemaal tegen een aantrekkelijke prijs !
 
Algemene informatie.
Winterberg ligt in het Hoch Sauerland van Duitsland en heeft Hallenberg als naburige stad op een afstand van 14 km.  Het is een gezellig dorpje met diverse winkels.
Tevens is het een leuke vakantiebestemming voor wintersport liefhebbers waar ze sneeuw in de wintermaanden
garanderen. Naast kilometers pistes heeft Winterberg mooie Groene landen wat ideaal is voor wandel vakanties of om puur te genieten van de prachtige natuur.
Waarom Trans Travel ?
Trans Travel biedt u de mogelijkheid om van deur tot aan deur te reizen naar de mooie ski en wandelgebieden van Winterberg in Duitsland. En dit allemaal tegen een hele aantrekkelijke prijs vanaf €40,- p.p.! Wij van Trans Travel willen vakantiegangers naar Winterberg een makkelijke optie aanbieden om lekker te genieten van de mooie groene landschappen en het gezellige dorpje. Tevens houden wij uiteraard rekening met onze wintersport liefhebbers en dat is de reden waarom wij het gehele jaar voor u vervoer zorgen.
Interesse ?
Stuur ons dan nu een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ontvang gratis informatie over onze mooie aanbiedingen !
 

 Winterber